Shëndetësi

​Vrapimi zbut alergjitë

Vrapimi redukton simptomat e alergjive deri në 70 për qind, tregon një studim i shkencëtarëve britanikë.

Ekspertët nga Qendra e Parandalimit në Londër kanë arritur në përfundimin se kjo ndodh për shkak se stërvitjet kardiovaskulare të cilat janë natyrisht, hidhen proteinat në hundë.

Ky aktivitet fizik është i dobishëm kur janë në pyetje sëmundjet e zemrës, forcojnë eshtrat dhe ligamentet, reduktojnë rrezikun nga goditja në tru dhe nga sëmundja e kyçeve, si dhe ndikojnë në rënien e peshës.