Lifestyle

10 mënyra për flokë të shkurtra se si t’i bëni flokët topuz

Dëshironi të provoni stile të ndryshme të flokëve siç janë forma e të bërit topuz, transmeton Arbresh.info.

Por ajo çfarë ju brengos është se keni flokë të shkurtër dhe keni frikë se nuk do të mund të arrini atë që dëshironi.

Përmes këshillave të një stilisteje të flokëve ju do të mund të krijoni stile të ndryshme të topuzëve edhe nëse nuk i keni flokët e gjatë./Arbresh.info.