Fun

20 pyetjet më të çmendura që janë bërë në Google (Foto)

Imagjinoni sikur të ishit Google dhe dikush të ju bënte këto pyetje.

Duke përdorur veglat Google Autocomplete dhe Keyword Planner, Digitalloft ka përgatitur 20 pyetjet më të çmendura që janë bërë në Google, transmeton Express. Sinqerisht, nëse ju i bëni të njëjtat pyetje duhet seriozisht të mendoni për zgjedhjet që i keni bërë në jetë.

20. Përse më urren shefi?

19. A mund të martohem me kushëririn tim?

18. Çfarë ndodhë nëse pini gjak?

17. A mundet një mashkull të mbes shtatzënë?

16. A kanë krimbat sy?

15. A kanë meshkujt menstruacione?

14. Përse nuk më ndizet vetura?

13. A jam Psikopat?

12. A është bota e rrafshët?

11. A duket prapanica ime si 40 vjeç?

10. A djersijnë derrat?

9. A ekziston Zana e Dhëmbit?

8. Përse jemi këtu?

7. A kanë pinguinët gjunjë?

6. Përse meshkujt kanë thithka?

5. Kur do të vdes?

4. A djeg pordha kalori?

3. A ekzistojnë jashtëtokësorët?

2. Si të shkoj në shtëpi?

1. A jam shtatzënë?