Aktuale

22 lindje brenda 24 orëve të fundit në Prishtinë

​Në Klinikën e Gjinekologjisë gjatë 24 orëve të fundit kanë ardhur në jetë 22 foshnje.
Në raportin e klinikës janë shënuar 11 lindje të gjinisë mashkullore dhe po aq femërore, shkruan Gazeta Shneta.

Me operacion cezarian janë kryer shtatë lindje.

Ndërsa për herë të parë janë bërë nëna tetë gra.

Të dielën në Gjinekologji janë kryer 17 lindje.

the authorE B