Aktuale

25 mijë për Epopenë e UÇK-së në Dukagjin

Qeveria e Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e radhës.
Në këtë mbledhje qeveria ka ndarë 25 mijë euro për shënimin e Epopesë së UÇK-së në Dukagjin.

Këto mjete do të mbulojnë aktivitetet me rastin e shënimit të kësaj Epopeje.

Po ashtu, qeveria gjatë kësaj mbledhja ka ndarë 115 mijë euro për Komisionin Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit. /Lajmi.net/