Aktuale

50 aksidente dhe 937 gjoba në 24 orët e fundit në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 50 aksidente në trafik. Sipas njoftimit të Policisë, 21 nga to kanë qenë me të lënduar, ndërsa 29 të tjera për të lënduar.

Ndërsa, gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar 937 tiketa trafiku.

Policia njofton se në 24 orët e fundit kanë ndodhur 16 arrestime, 8 nga ta janë dërguar në mbajtje, ndërsa 5 në vuajtje të dënimit./Indeksonline/