Aktuale

60 aksidente për një ditë

Gjatë ditës së djeshme kanw ndodhur 60 aksidente.

Po ashtu, janë shqiptuar 952 tiketa për shkelje të rregullave në komunikacion.

Sa i përket aksidenteve, dy kanë qenë me fatalitet, ndërsa 42 aksidente pa të lënduar dhe 18 me të lënduar, shkruan Indeksonline.

Arrestime janë gjithsej 11, në mbajtje 7 ndërsa 4 persona janë në vuajtje të dënimit./Indeksonline/