Aktuale

Aeroporti i Prishtinës jep detaje për fluturimet për këto data

Për shkak të gjendjes e cila është krijuar nga COVID19 fluturimet e parapara muaj më parë nga qytetarët e Kosovës tashmë pothuajse janë anuluar të gjitha.


Ndërsa përmes një njoftimi në facebook aeroporti i Prishinës “Adem Jashari” kanë treguar për fluturimet në dalje që do të realizohen nga Kosova.

Në njoftim tregohen datat e fluturimeve në shkuarje në Stokholm të Suedis dhe Dusseldorf të Gjermanisë.

Ky është njoftimi i aeroportit “Adem Jashari”:

NJOFTIM !!!!

Të dashur udhëtarë,

Për datat 9 & 10 Prill, nga operatorët ajror kemi këto fluturime të planifikuara në shkuarje:

9 Prill 2020/Dy fluturime

GM6145 Prishtinë – Stokholm (ora 11:50) CHAIR

EË5703 Prishtinë – Dusseldorf (ora 18:30) EUROËINGS

10 Prill 2020/Një fluturim

GM6043 Prishtinë – Zurich (ora 11:50) CHAIR

VEMENDJE:

Fluturimet do të operohen me udhëtarë vetëm në shkuarje.

Për bileta dhe ndonjë ndryshim eventual në nisjet e planifikuara, ju lutemi të jeni në kontakt me kompanitë ajrore apo përfaqësuesit e tyre.