Tech

“Ahengu” i përvitshëm i super-veturave (Video)

Në Weeze Aeroport të Gjermanisë, është zhvilluar takimi i përvitshëm i pronarëve të super-makinave, për të treguar rikonstruktimet, shtimin e kuajfuqive apo edhe ndryshimin e pamjes së jashtme.

Pos pronarëve, në vendtakim kanë shkuar edhe shumë të tjerë që duan t’i shohin këto vetura nga afër, transmeton Telegrafi.

Filmimi i postuar më poshtë vë në pah edhe zhurmën unike që vjen nga motori i fortë dhe sistemi i mirë i qarkullimit të këtyre veturave.

the authorE B