Aktuale

Ahmeti: Është momenti që vizitat kontrolluese në QKMF të bëhen me termine

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, përmes një postimi në Facebook ka thënë se Drejtori i Shëndetësisë, Bujar Gashi sot ka vizituar QKMF-në dhe personelin shëndetësor, për të parë situatën sa i përket menaxhimit të pandemisë.

Ai thotë se situate epidemiologjike mbetet edhe më tutje e rënduar, prandaj edhe është momenti i duhur që të fillojmë me implementimin e praktikës për caktimin e terminëve për vizita kontrolluese në Qendra të Mjekësisë Familjare

Drejtori për Shëndetësi Bujar Gashi sot vizitoi Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare dhe personelin…

Posted by Shpend Ahmeti on E martë, 18 August 2020