Aktuale

Ahmeti publikon listën e VV-së për Prishtinën

Kryetari i komunës së Prishtinës dhe kandidati i Vetëvendosjes për një mandat të ardhshëm, Shpend Ahmeti ka publikuar listën e Lëvizjes Vetëvendosje për Kuvendin Komunal Prishtinë, duke thënë se është i lumtur që në këtë garë hyjnë me një listë të jashtëzakonshme të aktivistëve, profesionistëve, e punëtorëve.

Ai na facebook ka shkruar se në Prishtinë vota për Vetëvendosjen në Kuvendin Komunal është po aq e rëndësishme sa edhe vota për kryetarin e komunës.

…………………………………………………….

Të nderuar bashkqytetarë të Prishtinës

Të nderuar miq, bashkëpunëtorë.

Fryma e fitores së Lëvizjes po ndihet gjithandej. Pas fitores së vitit 2013 në Prishtinë, 11 qershori ishte edhe një vlerësim i aktivizmit, punës dhe përkushtimit për një Kosovë më të mirë.

Fitorja e 11 qershorit tani ka nevojë të vuloset me fitoret gjithandej Kosovës me 22 Tetor. Në Prishtinë vota për Vetëvendosjen në Kuvendin Komunal është po aq e rëndësishme sa edhe vota për Kryetarin e Komunës. Nga përvoja e viteve të fundit dihet rëndësia e Kuvendit.

Prandaj, kam nderin që para jush të prezantoj Listën e Lëvizjes VETËVENDOSJE për Kuvendin Komunal Prishtinë. Jam i lumtur që në këtë garë hyjmë me një listë të jashtëzakonshme të aktivistëve, profesionistëve, e punëtorëve.

Gjatë javëve në vijim do të keni mundësinë që të bisedoni me secilin prej tyre personalisht për të kuptuar planet, gatishmërinë dhe përkushtimin e tyre për ta ngritur Prishtinën në shkallët e zhvillimit edhe më tutje.

Na priftë e mbara së bashku!!!

#mezemër

1. Shpend A. Ahmeti

2. Arben Vitia

3. Vjosa Hamiti Krasniqi

4. Genc Bashota

5. Drilon Pireva

6. Nora Kelmendi

7. Egzon Azemi

8. Naim Hoxha

9. Nazlie Bala

10. Nol Nushi

11. Genc Sherifi

12. Visare Gorani Gashi

13. Berat Lahu

14. Shpend Venhari

15. Teuta Krasniqi

16. Eman Rrahmani

17. Milot Podvorica

18. Valbona Petrovci

19. Fatban Bunjaku

20. Faton Mikullovci

21. Vala Peshku

22. Mirsad Vitia

23. Bashkim Beha

24. Mimoza F Sylejmani

25. Yll Rugova

26. Polinik Berisha

27. Valbona Kastrati

28. Lulzim Pirraku

29. Ermal Osmani

30. Leonora Shabani Bajraktari

31. Besnik Mujeci

32. Fahri Sheqiri

33. Violetë Kika

34. Fikreta Kandic

35. Arbër Vokrri

36. Agnesa Rexha

37. Betim Abdullahu

38. Besëmir Krasniqi

39. Vjollca Salihu-Jashari

40. Arben Asllani

41. Nazmi Berisha

42. Diellza Begolli

43. Mehmet Kastrati

44. Qendrim Sahiti

45. Teuta Govori

46. Mahmut Koskoviku

47. Sylejman Pireva

48. Mevlude Zhushi-Aliu

49. Bislim Shala

50. Ilmi Reçica

51. Arbnora Berisha

52. Veron Hasani

53. Halit Zeneli

54. Rahime Osmani

55. Arber Limani

56. Adrian Berisha