Tech

‘AirPower’, pajisja që do të mundësojë mbushjen e smartfonit, orës së mençur dhe kufjeve përnjëherë

Nëse keni menduar se është pak i çuditshëm fakti që Apple do të transportojë kufjet e saj të para pa tela, pritni për pajisjen e radhës.
MacRumors vjen me një pamje të AirPower në pjesën e pasme të kutisë këshilluese, transmeton lajmi.net.

Pajisja AirPower supozohet të mbushë baterinë e smartfonit, orës së mençur dhe kufjeve pa tela, me kushtin që të gjitha pajisjet e cekura të jenë prodhim i kompanisë Apple.

Në një event të mbajtur përgjatë ditës së djeshme, Apple lansoi kredit kartelën e personalizuar, gjë që cilësohej revolucionare nga ekspertët e teknologjisë. /Lajmi.net/