Sport

Ajeti: Shqipëria dhe Kosova, jemi një

Mbrojtësi i kombëtares së Shqipërisë Arlind Ajeti nëpërmjet Facebook-ut ka uruar kombëtaren e Shqipërisë dhe përfaqësuesen e Kosovës për siç ka shkruar ai “vëllezërve të mi”.

Shqipëria do të përballet me Lihnshtejtanin ndërsa Kosova do të përballet me Kroacinë në Shkodër.

Ajeti do të mungojë sonte në ndeshjen me Lihnteshtajnin.