Foto e ditës

Ajo është njëra ndër modelet më të suksesshme

Dhe Irina Shayk e ka dëshmuar se pse është njëra ndër modelet më të mira të botës me paraqitjen e saj në mbrëmjen e Fondacionit për Luftimin e Verbërisë në New York të martën mbrëma. E veshur me një fustan të zi me material të tejdukshëm e me shuma pak grim, Irina kishte pamjen e përhershme natyrale.

IRINA