Aktuale

AKR koalicion qeverisës me Vetëvendosjen në Mitrovicë

Aleanca Kosova e Re dhe dega e Lëvizjes Vetëvendosje në Mitrovicë, e kanë konfirmuar se do të nënshkruajnë koalicion për qeverisje në këtë komunë.

Kjo pasi Lidhja Demokratike e cila kishte nënshkruar koalicionin me AKR-në pas zgjedhjeve lokale në vitin 2013, ka vendosur të largohet nga partneri i koalicionit, me arsyetimin e kryetari i Mitrovicës Agim Bahtiri, ka larguar nga pozita një drejtor të kësaj partie.

Në njoftimin e AKR-së, thuhet se pritet që aleanca me Vetëvendosjen, të jetë e qëndrueshme deri në zgjedhjet e ardhshme.

the authorSamir Dalipi