Aktuale

Aksident i rëndë në rrugën që shpie nga Shkupi për në pikën kufitare me Kosovën

Një aksident i rëndë ka ndodhur në rrugën që të dërgon nga Shkupi për në pikën kufitare me Kosovën.

Si pasojë e këtij aksidenti rruga është plotësisht e bllokuar, dhe nuk dihet se kur mund të lirohet.

Deri tani nuk dihet për persona të lënduar, ndërkohë janë shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale.

Në vendin e ngjarjes ka dalë policia dhe ndihma e shpejtë.

the authorBurbuqe Metolli