Aktuale

Aksident në magjistralen Pejë-Prishtinë

Para pak çastesh në fshatin Kijevë në aksin Pejë-Prishtinë ka ndodhur një aksident.

Siç mësohet në këtë aksident është përfshirë një autoambulancë dhe një veturë Golf 2. Nuk dihet nëse ka të lënduar.

Ky aksident ka bërë kolonë të gjatë në të dyja drejtimet.