Aktuale

Aksion i Njësisë Speciale ndaj pjestarëve paralel të Kryqit të Kuq

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës kanë ndërmarrë një aksion në Pejë.

Me këtë rast ata kanë arrestuar sekretarin e Kryqit të Kuq të sistemit paralel, Moma Dashiq, shkruajnë mediat serbe.

Aksioni ka qenë i gjerë, pasi edhe sy sekretarë të tjerë kanë përfunduar në pranga, njëri në Dragash dhe tjetri në Graçanicë.