Aktuale

Aktuale

Nis pagesa e subvencioneve

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), ka njoftuar se sot ka nisur procedimi i pagesve për përfituesit e...

1 2 5,938
Page 1 of 5938