Aktuale

Aktuale

Mësimi fillon me 13 shtator me prezencë fizike – 77% e mësimdhënësve e mbi 2 mijë nxënës janë vaksinuar

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Dukagjin Pupovci, në një konferencë për medie ka njoftuar që kanë bërë të...

1 2 3 5,885
Page 2 of 5885