Aktuale

Aktuale

Lirohet Hilmi Kelmendi

Hilmi Kelmendi është liruar nga autoritetet serbe raporton Portali Koha. Autoritetet serbe kanë liruar nga burgu kosovarin, Hilmi Kelmendi, i...

Aktuale

Dridhet Reali! (Foto)

Cristiano Ronaldo rrezikon të dënohet pas një gjesti të ulët të bëhet që bëri në ndeshjen mes Legias dhe Real...

1 4,919 4,920 4,921 5,655
Page 4920 of 5655