Aktuale

Aktuale

FSK është gati (Foto)

Pjesëtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës po vazhdojnë trajnimet dhe stërvitjet e tyre në shumë fusha. Ata kanë postuar...

1 5,100 5,101 5,102 5,608
Page 5101 of 5608