Aktuale

Ambasada shqiptare në Paris: Nuk ka shqiptarë në mesin e viktimave

Ambasada shqiptare në Paris ka njoftuar se deri më tani nuk ka asnjë shtetas shqiptar që mund ta kenë humbur jetën nga sulmi në Francë.

Në ndihmë të qytetarëve shqiptarë që ndodhen në Francë dhe familjeve të tyre, ambasada shqiptare në Paris vë në dispozicion nr. e kontaktit: +33147233151.

Ministria e Punëve të Jashtme të Shqipërisë ka dënuar sulmin e mbrëmshëm terrorist në Francë, duke shprehur solidaritetin dhe ngushëllimet për popullin dhe autoritetet franceze.

Në një njoftim për media, kanë njoftuar se kanë marrë të gjitha masat e nevojshme për t’i ardhur në ndihmë shtetasve shqiptarë që mund të jenë të përfshirë në këtë situatë krize./KP