Aktuale

Amerika donacion për Klinikën Gjinekologjike

Zyra amerikane për Koordinim të Mbrojtjes në Kosovë (ODC) i dhuron sot QKUK-së, gjegjësisht kujdesit intensiv pranë Klinikës Gjinekologjiko-Obstetrike disa pajisje në vlere 60 mijë dollarë.

Pjesë e donacionit janë 38 shtretër me dyshekë, tavolina dhe dollapë.