Tech

AMG C63 lë prapa Giulia QV dhe BMW M3, në arritjen e shpejtësisë prej 240 kilometrave në orë (Video)

Shpejtësinë prej zeros deri në 100 kilometrave në orë, AMG C63 S dhe BMW M3 e arrijnë për 4.1-sekonda, ndërsa Guilia QV me 4.0-sekonda, është pak më e shpejtë.

Mirëpo, njëjtë nuk ndodhë edhe për vozitjen me shpejtësi për një kohë më të gjatë dhe arritjen e shpejtësisë enorme prej 240 kilometrave në orë, transmeton Telegrafi.

Videoja e postuar më poshtë, tregon garën me veturave gjermane Mercedes dhe BMW, me italianen Alfa Romeo, që kanë mënyra të ndryshme të lëvizjes.

Këtë periudhë AMG e arriti për 19.9-sekonda, kurse modelit M3 iu deshën 21.6-sekonda, ndërsa Giulia QV e kaloi për 20.3-sekonda. /Telegrafi/

the authorE B