Aktuale

Apostolova interesohet për administratën publike

Përfaqësuesja e Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Nataliya Apostolova, viziton sot Ministrinë e Administratës Publike, ku do të takohet me ministrin Mahir Yagcilar.

Ndryshe, në Raportin e Progresit për Kosovën për vitin 2015, theksohet se një progres i mirë është arritur në zhvillimin e kornizës strategjike gjithëpërfshirëse për reformat në administratën publike dhe në përmirësimin e legjislacionit./KosovaPress/

the authorSamir Dalipi