Tech

Apple është duke planifikuar të nisë një abonim “Apple One”

Abonimi do t’u lejonte përdoruesve të bashkojnë shumëllojshmërinë e shërbimeve të ndryshme të paguara që ofron Apple.

Apple është përfolur se po punon në mjete të reja që do të lejojnë njerëzit të përdorin shumëllojshmëri  shërbimesh nga iPhone dhe Apple Watch i tyre, duke marrë kompani të tilla si Peloton që ofrojnë shërbime të fitnesit në shtëpi, transmeton lajmi.net.

Duke vepruar kështu, ajo shpreson të inkurajojë njerëzit të abonohen në shumë shërbime të saj, tha faqja.

Shërbimi i ri “Apple One” mund të nisë sa më shpejt në tetor, krahas iPhone të ardhshëm, njoftoi Bloomberg.

Apple është detyruar të vonojë atë ngjarje të fillimit të iPhone për shkak të problemeve që dalin nga pandemia e koronavirusit dhe bllokimet.

Nuk thoshte saktësisht se kur do të ndodhte lëshimi, ose si do të bëhej lëshimi duke pasur parasysh stafi i tij vazhdon të punojë kryesisht nga shtëpia.

the authorGazetaKNN