Tech

Apple me iPhone të palueshëm sikurse Samsung

Samsung nuk është e vetmja kompani që luan me dizajne për telefon të palueshëm. Duket sikur Apple po bën iPhone-in e saj të palueshëm poashtu.

Një raport disa javë më parë tha se Apple është duke punuar në një dizajn revolucionar iPhone që është aq sekret që duhej të bashkohej me LG në vend të Samsung për të zhvilluar ekranin e saj. Pse? Sepse Apple ka frikë se Samsung do të vjedhë dizajnin.

Raporti thotë se ky iPhone misterioz do të debutojë në vitin 2020 më së shpejti dhe do t’u ofrojë përdoruesve një ekran të palosshëm OLED në një dizajn të ri. iPhone X ka gjithashtu një ekran të palosshëm, por që palohet në pjesën e poshtme dhe nuk mund të shihet gjatë përdorimit të telefonit – ky është mashtrimi që bën të mundur hartimin e ekranit pa korniya, pasi që Apple mund të fshehë kontrolluesit e ekranin në pjesën e poshtme të panelit.

Duke u kthyer në raportin në fjalë, gjithashtu thuhet se ky iPhone i ri mund të jetë i palueshëm.

Para Thanksgiving mund të lexoni këtë aplikacion të ri për patentë që përshkruan një pajisje elektronike me shfaqje fleksibile. Apple paraqiti patentën më 22 shtator 2016, që do të thotë se është një shpikje relativisht e re.

the authorE B