Tech

Apple lëshon edhe modelin ‘Red’ të iPhone 8 dhe 8 Plus

Ashtu si me modelet e iPhone 7 të njoftuara në të njëjtën kohë gjatë vitit të kaluar, Apple po punon me Produktin (DAR), një organizatë që bën fushatë për të luftuar HIV dhe AIDS në Afrikë; një pjesë e papërcaktuar e të ardhurave nga shitjet e telefonave do të shkojnë në bamirësi.

Por ndryshe nga modelet e bardha të mbyllura të vitit të kaluar, iPhone 8 i kuq ka një panel të zi përpara.

Produkti (RED) iPhone 8 dhe 8 Plus bashkohen me modelet ekzistuese në formacion atij, gri, argjendi dhe ari (Gold).

Vitin e kaluar, Apple ndërpreu variantet e kuqe të 7 dhe 7 Plus, pasi që 8, 8 Plus dhe X dolën në shtator, kështu që këto modele të reja mund të jenë në shitje vetëm për më pak se gjysmë viti. /Indeksonline/