Tech

Apple më në fund ka shtuar dy nga tiparet më të kërkuara në iPhone

Apple do t’u japë mundësinë të zgjedhin klientët e tyre të postës elektronike.

Tiparet kanë qenë të larta në listat e dëshirave të përdoruesve për vite me radhë, transmeton lajmi.net.

Përveç veçorive të reja, azhurnimi sjell një pamje të re në ekranin kryesor të iPhone, me miniaplikacione që mund të shfaqen kur telefoni zhbllokohet dhe opsionin për të fshehur aplikacionet në vend që të lëvizni nëpër faqe të pafundme.

Apple nuk i adresoi dy azhurnimet e reja në prezantimin e saj, e cila ishte hera e parë që Apple mbajti një ngjarje kryesore pa një audiencë.

Apple sugjeroi që aplikacionet që ofrojnë thirrje, të tilla si Skype, do të duhet të shtojnë mbështetje për thirrjet hyrëse kompakte përmes një API.

Kjo do të thotë që disa programe mund të përdorin akoma njoftimin më të vjetër, me ekran të plotë, të paktën fillimisht.

the authorSamir Dalipi