Tech

Apple së shpejti fillon me prodhimin e syzave

Apple së shpejti pritet të fillojë prodhimin e syzave ‘ Apple AR’.

Sipas analistit të njohur, Ming-Chi Kuo shitja e syzave mund të filloi në fillim të vitit 2020.

Një Iphone do t’i kontrolloj punën e syzeve. Por nuk pritet të kenë shumë teknologji, ato mund të jetë të lehta dhe me stil.

Apple dëshiron ta rivalizojë Googlen edhe në sektorin e syzeve./FaktePlus

the authorBurbuqe Metolli