Aktuale

Arbëreshët vizitojnë kompleksin memorial në Prekaz

Në kuadër të Ditëve të Diasporës, që po organizohen nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, grupi i arbëreshëve sot do ta vizitojë katedralen “Nënë Tereza” dhe Bashkësinë Islame.

Më pas ky grup do të bëjë homazhe te varri i Presidentit Ibrahim Rugova në orën 18:00 si dhe vizitë te kompleksi memorial në Prekaz në orën 15:00.