ShowBiz

Arilena Ara në “Hollywood”

Është në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.E nga atje, këngëtarja Arilena Ara ka disa fotografi ku shihet se ka qenë në një vend pjesë e të cilit ka ëndrruar gjithmonë të jetë, shkruan lajmi.net

Fjala është për ‘Hollywood-in’.

Arilena ka pozuar para shkrimit ‘Hollywood’ që është vendosur në një vend malor dhe dukej mjaft e lumtur për një arritje të tillë.