Foto e ditës

Arkitektja magjepsëse

Fatima Almomen është një bukuroshe nga Kuvajti, e cila ka një pasion të shprehur për artin, dizajnin dhe modën.

Ajo ka diplomuar për arkitekturë dhe është duke ndërtuar karrierë si arkitekte, ndërsa pas vetes ka disa projekte të suksesshme. Krahas kësaj, dashuria e saj e madhe është moda, prandaj në rrjetet sociale, shpesh publikon kombinimet e veta të modës, ndërsa çdo ditë e përmirëson njohurinë e saj në këtë fushë.

arkitekte1