Rajon & Botë

Arrestohen 10 anëtarë të grupit ekstremist

Ushtria libaneze njoftoi të shtunën se ka arrestuar 10 persona të dyshuar se i takojnë grupit ekstremist në Arsala, në afërsi të kufirit me Sirinë, ndërsa burime të sigurisë thonë se lideri i degës së Shtetit Islam në të njëjtin aksion të ushtrisë është vrarë.

“Njësitë e ushtrisë kryen një aksion të shpejtë në mëngjes dhe arrestuan 10 ekstremistë”, thuhet në komunikatën e ushtrisë, transmeton Reuters.