Ekonomi

Arrihet marrëveshja mes Valës dhe Z-Mobile

Kryeshefi i Telekomit të Kosovës Agron Mustafa dhe drejtori i Z-Mobile Blerim Devolli kanë arritur marrëveshje mes vete në lidhje me vendimin e Arbitrazhit me të cilën e obligon Telekomin e Kosovës që t’ia paguajë Z-Mobile 30 milionë euro.

Sipas marrëveshjes që është nënshkruar sot në mes të Mustafës dhe Devollit, Z-Mobile i merr 10 mijë numra dhe shërbimet tjera të Telekomit dhe Valës, ndërsa 3 mijë punëtorët e Telekomit mbesin në punë.