Aktuale

ATK mbush 17 vjet

Administrata Tatimore të Kosovës për ndër të 17 vjetorit të themelimit, do të mbahet shënimin simbolik i këtij përvjetori, në të cilin pjesëmarrës do të jenë përfaqësues nga Qeveria e Republikës se Kosovës, Ministri i Financave, Avdullah Hoti, palët e interesit dhe donatorët.

Ky shënim do të mbahet sot ora 13:00 në Qendrën e Shërbimit të Tatimpaguesve-ATK (ish-ndërtesa e Gërmisë)./KP