Tech

Audi A7 Sportback i ri, e mahnitshme

Fotografi të Audi A7 të ri Sportback janë zbuluar para debutimit të tij.

Në këto foto mund të mos jetë produkti final i A7 por që zbulon atë se si ai po merr formë, transmeton koha.net.

Pjesa e parë dhe ajo pasme e veturës duket të jetë inspiruar në Audi A8 e ri saloon, por më shumë detaje rreth A7 të ri nuk mund të vërehen.

Audi A7 i ri pritet të zbulohet gjatë këtij viti por ai nuk do të dalë në shitje deri në 2018-ën.

the authorE B