albertcanolli

Aktuale

Asociacioni nën presion

Qeveria e Kosovës iu rikthye angazhimeve për themelimin e Asociacionit të Komunave me Shumicë Serbe me paqartësi rreth emërimit dhe...

1 2 201
Page 1 of 201