Tech

Azhurnimi i fundit nga Instagram lejon kompanitë të bisedojnë me përdoruesit përmes mesazheve direkte

Azhurnimi i fundit i Instagram do të lejojë kompanitë të bisedojnë me përdoruesit përmes mesazheve direkte, ka njoftuar aplikacioni.

Aplikacioni në pronësi të Facebook do të lejojë bizneset të lidhen me përdoruesit përmes përfaqësuesve të drejtpërdrejtë të shërbimit të klientit, me Adidas, H&M dhe Michael Kors midis atyre që janë regjistruar tashmë, transmeton lajmi.net.

Karakteristika ishte prezantuar tashmë në aplikacionin Facebook Messenger dhe sistemi i Instagram-it operon në të njëjtën platformë.

Bisedat midis bizneseve dhe përdoruesve të Instagram dhe Messenger janë rritur me mbi 40% gjatë vitit të fundit, sipas shifrave të vetë Facebook.

Kur Facebook bleu Instagram në 2012, aplikacioni nuk kishte asnjë mënyrë për të fituar para, por që atëherë u shndërrua në një fitore të ardhurash në miliarda përmes reklamave dhe partneriteteve.

the authorSamir Dalipi