Aktuale

BE injoron takimin e serbëve në veriun e Mitrovicës

Pavarësisht se ishin të ftuar në takimin e 10 përfaqësuesve të komunave serbe sot në Mitrovicën e Veriut, zyrtarë nga bashkimi Evropian nuk erdhën në këtë takim.

Të vetmit ndërkombëtar të pranishëm janë përfaqësues nga UNMIK-u dhe nga OSBE.

Për këtë, njëri nga përfaqësuesit serbë në këtë takim gjatë fjalës së tij tha se me këtë injorim të BE-së sot, po shihet përkrahja e tyre ndaj aksionit policor të ditës së hënë

the authorE B