Aktuale

Berati drejt mbylljes të procesit të numërimit

Në qarkun e Beratit ka përfunduar numërimi i 302 nga 305 të tilla gjithsej dhe nga shifrat e deritanishme rezulton se Partia Socialiste është kryesuese me 45,084 vota ose 54.5%, kur kanë mbetur ende dhe tre kuti për t’u numëruar.

LSI vjen e dyta me 19.510 ose 23.6 % të votave. PD renditet e treta me 15.993 ose 19.3% të votave.

Në bazë këtyre rezultateve, PS do të ketë 4 mandate, LSI 2 dhe PD 1 mandat.