Aktuale

Berisha: Qytetarët e Kosovës të zhgënjyer me burracakun Edi Rama

Ish-kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha, ka komentuar vizitën e sotme të kryeministrit, Edi Rama në Prishtinë, duke thënë se shoqërohej nga një eskortë me 17 makina, shumica të blinduara.

“Zhgënjim i madh i mediave dhe qytetarëve të Kosovës. Rama i tmerruar nga vizita në Prishtinë. Shoqërohet nga një eskorte me 17 makina shumica të blinduara. Ky është burracak!”, tha ai.