Aktuale

Berisha: VV dhe LDK nuk kanë besim në njëra tjetrën

Pas përplasjeve për koalicionin në mes të VV-së e LDK-së, këto qojnë në dyshime për qëllimet dhe objektivat e të dy partive ka thenë Zafir Berisha nga Nisma Socialdemokrate.

Berisha ka shkruar në Facebook se MPB është një nga shumë ministritë që i ka qeveria e Kosovës.

“Ministria e Punëve të Brendshme është një nga shumë ministrit që ka qeveria e Kosovēs.
Shtyrja me brrylla mes VV dhe LDK për këtë ministri deri aty sa edhe mos të arrijn marrveshje për bashkëqeverisje, të bënë me dyshu në qëllimet dhe “objektivat” e këtyre partive. Në këtë rast shtrohet një pytje logjike, cila është arsyeja që vrapojnë kaq shumë pas kësaj ministrie”, thotë ai.

Tutje, ai shton se VV dhe LDK me gjasë nuk kanë besim në njëra tjetrën dhe dëshirojnë që MPB të mbrohet apo të përdoret të ju hakmirren të tjerëve.

Postimi i tij:

Ministria e Punëve të Brendshme është një nga shumë ministrit që ka qeveria e Kosovēs.
Shtyrja me brrylla mes VV dhe LDK për këtë ministri deri aty sa edhe mos të arrijn marrveshje për bashkëqeverisje, të bënë me dyshu në qëllimet dhe “objektivat” e këtyre partive.
Në këtë rastë shtrohet një pytje logjike, cila është arsyaja që vrapojnë kaq shumë pas k’saj ministrie!
VV-LDK, o nuk kanë besim në njëri tjetrin dhe dëshirojn MPB për me u mbrojtë ose logjika e sëmurë e tyre shkon deri aty sa të mendojn këtë ministri ta përdorin për me ju hakmarrur të tjerve!
Populli në këtë rastë kishte me thën; budallakia nuk ka fund…
MPB në të kaluarën asnjëher nuk ka qenë aq e “rëndësishme” sa të jetë “mollë sherri” për mos me u arritë marrveshje për qeverisje… në qeverin në ikje këtë ministri pa ndonjë problem e ka menagju një parti e cila ka pasur fuqin në kuvendin e Kosovës me një deputet e gjysë!
Problemi me gjasë nuk është tek MPB por tek mosbesimi që kanë njëri me tjetrin dhe mosbesimi në vetvete për me u marrur me problemet qe i ka shoqëria, si është zhvillimi ekonomik, mirqenja sociale, shëndetsia, arsimi etj etj.

the authorGazetaKNN