Fun

Beteja qesharake midis dy drerëve (Video)

Agjencia e ruajtjes së jetës së egër në Tennessee, SHBA ka publikuar një video, e cila tregon një betejë sat ë pazakontë aq edhe qesharake midis dy drerëve.

Në video, ata shihen teksa qëndrojnë në këmbët e pasme dhe gjuajnë njëri tjetrin, thuajse si të ishin njerëz.

the authorE B