Aktuale

Bie borë në Kosovë

Edhe pse veç kemi hyrë në stinën e verës, bora në Kosovë ende nuk është larguan nga disa zona. Pas uljes së temperaturave ditëve të fundit, në Dragash ka rënë borë.

Express ka siguruar fotografi të cilat thonë se janë shkrepur mëngjesin e ditës së sotme, dhe përmes fotografive shihet mali dhe një veturë të mbuluar me borë.

Kjo gjendje e temperaturave ndodhi në Dragash:

the authorBurbuqe Metolli