Tech

BMW e re, mahniti fansat e saj

Vetëm pak kohë pas prezantimit, BMW ka vendosur që ta vë në prodhim modelin 8 Series.

Makina e pëlqyer pritet të jetë gati për Geneva Motor Show, që zhvillohet në mars 2018.

Ky model që do të ketë ndryshime në pasqyra, madhësinë e rrotave, si dhe disa detaje tjera, është pothuajse 90 për qind i njëjtë me paraardhësin.

Vetura që do të jetë rivale me Mercedes-Benz S-Class, pritet të prodhohet në 369 mijë njësi, ndërsa nuk bëhet e ditur se çfarë çmimi do të ketë.

the authorE B