Aktuale

Bora e parë e këtij viti ka mbuluar këtë qytet (Foto)

Në shumicën e vendeve në Bosnje dhe Hercegovinë, FHMZ’ja raporton se ka pasur reshje të borës, të cilat kanë mbuluar qytetet, transmeton Gazeta Express.

Bora ka mbuluar vendet si Bjelasnica, Jahorina dhe Vlasic.

Reshje bore që do të jenë intensive pritet të fillojnë edhe në perëndim, jugperëndim dhe disa vende në pjesën qendrore të Bosnjës.

Edhe moti në Kosovë, ditëve të fundit është duke u keqësuar, andaj nuk do të ishte e habitshme që edhe në vend të ketë reshje bore./GazetaExpress/