Aktuale

Bora mbulon fshatrat e kësaj komune

Derisa në disa qytete moti është pranveror dhe dielli ngrohë, në disa fshatra të largëta ka rënë sasi e konsiderueshme bore.

Në disa foto të realizuara nga Arian Mavriqi,shihet se si bora ka mbuluar fshatin Kika të Kamenicës.

Shtresa e borës ka krijuar një bukuri të rrallë në këtë fshat.

Shikoni fotot e mëposhtme.