Aktuale

Bora mbulon Podujevën

Që nga orët e para të paradites në Kosovë ka filluar të bie borë.

Reshjet të mëdha të borës kanë rënë në Podujevë, siç shihet edhe në fotografitë e siguruara nga Telegrafi ku kanë krijuar një shtresë të borës në qytet dhe në fshatra.

Sipas informacioneve nga terreni, në fshatrat e thella malore trashësia e borës tashmë arrin deri në 5 centimetra.

the authorGazetaKNN